EZOTÉRIA

Ma megnyílik egy teremtőkapu és csak február 22-én fog bezárulni! - Felemelkedett mesterek üzenete

A mai nap egy különleges nap. Megnyílt egy teremtőkapu és ha kihasználod ezt a lehetőséget,megteremtheted vágyaidat!

Kildare-i Szent Brigitta

Kildarei Szent Brigitta egy kora középkori ír apáca, Írország védőszentje. Úgy tartják, hogy eredetileg ő volt a kelta Brigid, a fény, a tűz, a termékenység és a jóslás istennője, akit február 1 és 2 között, Imbolc napján ünnepeltek.

Kildarei Szent Brigitta a legenda szerint rendkívül szép nő volt, aki egy betegségben kérte Istent gyógyulásáért. Az ima meghallgatásra talált, Brigitta pedig örök szüzességet fogadott, és elvonulva a vadonba egy tölgyfa alatt cellát épített, és oda költözött, amiből később állítólag a kolostora lett. Az ő ünnepnapja is február elseje.

A 2022.02.02 egy különleges nap, hiszen benne rejlik a 222-es angyali szám is. A 2-es szám a kapcsolatokra, az egységre, a harmóniára, az egyensúlyra utal. A 222 azt üzeni: jó úton jársz. Ráadásul épp Imbolc időszakában megnyílt egy teremtőkapu is, amin keresztül árad a szeretet és a teremtő erő. Innentől kezdve szinte semmi sem lehetetlen a számodra. Amiért teszel, az meg is valósul, azt sikerre fogod vinni.

Imádkozz, meditálj, végezz rituálét, ha úgy tetszik. Vagy csak mondd ki hangosan, mire vágysz. Ez a teremtőkapu 2022. 02.22-ig lesz nyitva, addig bőven van időd kihasználni a tiszta energiát, amivel megteremtheted a vágyaidat.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL