EZOTÉRIA

Lásd a jövődet Atlantisz 12 szent kövéből

Az Atlantiszi kultúra öröksége többek között a kristálygyógyászat, a papok ugyanis akkoriban még kézrátétellel és kristályokkal gyógyítottak. Az Atlantisziak által legnagyobb becsben tartott 12 kristályt és azok hatását már napjainkban is felfedezték…

 

A drágakövek a Föld mélyén születnek az évmilliók alatt végbemenő geológiai változások következtében. Az ásványi anyagok különféle formában kikristályosodnak, és tökéletesen szimmetrikus kristályszerkezetük révén különleges rezgéssel rendelkeznek. A kristályok gyógyítós és védelmező hatását már az egyiptomiak, babilóniaiak is alkalmazták, de a tudás Atlantiszról származik, ez a letűnt civilizáció a kristálygyógyászat őshazája.

A 12 szent kristály

Atlantiszról először a görög filozófus, Platón tesz említést. Az Atlantiszról szóló írásában beszámol arról, hogy a sziget főtemplomában a 12 szent kőből készült körök középpontjában lakott az isten. A templom közepén állt egy nagy hatszögletű, csillag-alakú, ajtó és ablak nélküli terem, mely teljes egészében arannyal volt bevonva. Olyan szent hely volt ez, ahová soha, senki nem léphetett be. Az Ószövetség papi ruhákról szóló részében a zsidó főpap liturgikus kötényén négy sorban ugyanaz a 12 drágakő ugyanabban a sorrendben szerepel, mint Platón atlantiszi főtemplomának köreiben. A legenda szerint az ősi Jeruzsálem aranyból, a fala jáspisból volt, alapkövei pedig ugyancsak ebből a 12 drágakőből álltak. Később a katolikus egyház is átvette az antik világból a drágakövek erejébe vetett hitet. A pápák, püspökök máig meghatározott ékkövekkel díszített ruhákat, gyűrűket és ereklyéket viselnek, hivatkozva az isteni Jeruzsálem alapköveire.

Kattints egy képre, hogy megtudd, milyen gyógyító erővel rendelkezik az általad kiválasztott kristály. Valószínű, hogy ennek a kőnek az energetikájára van most szükséged.

 

  

  

  

  

 

 


Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL