EZOTÉRIA

Gyógyulást hoznak az életedbe az angyalok! - Atlantisz bölcseinek üzenete

Atlantisz angyalainak ereje és szeretete már úton van feléd, hogy gyógyulást hozzanak az életedbe.

Delfin

Úgy tartják, hogy a delfinek a Szíriusz bolygóról jöttek azért, hogy oktassák az embereket a Földön. A delfinek a bölcsességük révén hozzájárultak ahhoz, hogy a tengerek rezgésszintje magas legyen. Atlantiszon telepatikus úton vezették az embereket, életbölcsességet és tudást adtak át nekik. Még ma is örömöt és gyógyítást ajándékoznak nekünk, miközben támogatnak minket abban, hogy kapcsolatba kerüljünk lelkünk valódi energiájával. Az elsüllyedés után Atlantisz nagyhatalmú angyalai delfinalakot öltöttek.

Atlantisz Angyalai téged is szemmel tartanak. Vigyáznak rád és megóvnak téged. Már úton van hozzád a szeretetük és a gyógyító erejük.

Nincs más dolgod, mint beengedni az életedbe. Meditálj, relaxálj, szólítsd meg őket. Add az Univerzum tudtára, hogy kész vagy meggyógyulni.

Akár testi, akár lelki baj kínozzon, a napokban szép lassan javulni fog az állapotod. Csak hinned kell benne és közben magad is gondoskodj az egészségedről.

Tudd, hogy az égiek szeretnek és jót akarnak neked. Ezért töltsön el a jókedv és a derű. Gondoskodnak rólad. Hamarosan érezni fogod, hogy milyen fontos vagy nekik és hogy nem hagynak cserben.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL