EZOTÉRIA

Ez a tudás megváltoztathatja a 2020-as évedet! – Az atlantiszi ametiszt koponya üzenete

Szerző:
Szabó Anna
Atlantiszon állt Poszeidón templom, amibe csak a kiválasztottak, a papok léphettek be. A szentélyben volt található Atlantisz erőkristálya, ami energiával látta az egész Atlantiszt. Itt volt még a 13 kristálykoponya is, közöttük a legnagyobb erővel bíró ametiszt koponya. Ha készen állsz rá, megosztja veled tudását, ami megváltoztathatja a 2020-as évedet!

Atlantiszon egy különleges technológia segítségével, 13 emberi méretű kvarckoponyát készítettek. A 12 kristálykoponyába a 12 törzs vezetője beprogramozta saját történelmét, bölcsességét, tudását. A 13. egy magas rezgésű ametisztkoponya volt, amely az összes információt tartalmazta, amivel Atlantiszban rendelkeztek. Ám ezek a koponyák jelenleg nincsenek a földi síkon, de ha az emberiség eléri megint a megfelelő rezgés szintet, újra anyagi formát öltenek, hogy Atlantisz energiái feléledjenek. Viszont tudásuk most is elérhető.


Az ametiszt koponyának van egy rendkívüli üzenete számodra, ami hatással lehet az egész 2020-as évedre. Húzz egy lapot, és vedd át!

 


 

ezotéria jóslat kártyajóslás jósda
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL