EZOTÉRIA

A napokban azt kapod vissza, amit magad is adtál! – Egy bölcs szellem üzenete

Nem egyszerűen arról van szó, hogy ha jót cselekedtél, akkor jó dolgok történnek majd veled, ha pedig rosszat tettél, akkor meg rossz dolgok.

„Az ember nem olyan hatalmas, hogy mások felett ítélkezzen. (...) Véleményed persze lehet, de abban a pillanatban, amint valakit elítéltél, valójában magadat ítélted el. Ha bántasz valakit, magadat bántod, senki mást. A bántalom nyila előbb-utóbb visszapattan rád, így rendelték az istenek... Gondolj csak a szeretetre... Kinek szeretsz, amikor szeretsz? Másnak, vagy magadnak?” – Platón

Az ókori görög filozófus, iskolaalapító azt üzeni neked, hogy nyisd ki a szemed, mert csak azt kapod vissza, amit magad is adtál! Hogy mikor valakit elítélsz, valójában magadat ítéled el, azt, amit magad is megteszel. Ha megbántasz valakit, akkor vele együtt magadat is, mert aminek okán megbántod, azt nem szívleled magadban sem. Értsd meg, minden tetted, visszahat rád, mert így működik a világ. Tükröt mutatunk egymásnak annak érdekében, hogy fejlődjünk, tanuljunk. Ezért mikor szeretet adsz, akkor valójában saját magadat is szereted.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL