EZOTÉRIA

Aura-Soma, a színtudatosság

Szerző:
Szabó Anna
Az Aura-Soma a színt, mint univerzális nyelvet használva lehetőséget biztosít számunkra, hogy megtaláljuk az önmagunkhoz vezető utat. Tekints magadra úgy, mint színre vagy színkombinációra, és máris kulcsot kapsz, mely a megfelelő időben a megfelelő zárat nyitja.

Az Aura-Soma rendszerének alapja a jelenleg 107 különböző színkombinációkban megjelenő üvegsorozat. Az üvegek alsó részében a növények vízben oldható alkotó elemei, míg a felső részben a növények olaj alapú részei találhatók. Mindkét rész tartalmaz ásvány és kristály energiákat is, melyek egy különleges eljárás lévén kerülnek a palackba. Ezen összetevők adják az üvegekben lévő hármasság szintén fontos elemét: a színt.

Minden üveghez tartoznak ajándékok és kihívások. Az ajándékoknál felsorolt képességeket segít megerősíteni, a kihívásokat pedig megoldani. Nem kell tartanod attól, hogy esetleg rosszul választasz, “hiszen Te vagy a szín, amelyet választasz, és ez tükrözi lelked szükségletét a legmélyebb szinten”.


Válassz egy Aura-Soma üveget, és fedezd fel, mire van szükséged, olvasd el a jellemzésedet, és tudd meg, milyen üzenete van számodra!


  

  

  

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL