Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Áldott, békés és örömteli ünnepekben lesz részed! - Tündérek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
Sokkal jobban alakulnak a karácsonyi ünnepek, mint azt hinnéd. Rengeteg csodálatos élményben lesz részed a szeretteiddel.

Családi harmónia

A családtagokkal való kapcsolataid rendbe jönnek. Amint szeretetteljes gondolatokat és érzéseket táplálsz az érintett lelkekkel kapcsolatban (önmagadat is beleértve), valódi harmóniát tapasztalsz meg a családodon belül.

Hiedelmeid és elvárásaid az életed minden szereplőjére hatással vannak, beleértve a családtagjaidat is. Táplálj pozitív és szeretetteljes gondolatokat mindenkivel kapcsolatban, aki korábban bosszantott vagy bántott téged. Minél szeretetteljesebb energiát küldesz az egyes emberek felé, annál több szeretet fog viszonzásul feléd irányulni.

A tündérek arra kérnek, hogy gondolj három olyan okra, amiért hálás vagy az egyes családtagjaidnak. Ha úgy tűnik, hogy valaki különösen dühít, akkor gondolj öt olyan okra, amiért az illető szeretetre érdemes. Küldj neki áldásokat is imákat, és a kapcsolatotokban azonnal megmutatkoznak majd a javulás jelei.

Ha erre odafigyelsz, akkor szinte garantáltan csodálatos ünnepekben lesz részed. Békés és boldog karácsonyra számíthatsz. Rengeteg szeretetet és megértést fogsz kapni szeretteidről, de igyekezz ezeket te is viszonozni!
 

tündérek ezotéria üzenet jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL