EZOTÉRIA

Akaraterő-teszt - Mennyire vagy hajlandó küzdeni a vágyaidért?

Ezt a pszichológiai tesztet a híres pszichoanalitikus, Dr. Anna Sepe dolgozta ki. Általa azt mérheted le általa, hogy milyen erős akaraterővel rendelkezel, mennyire vagy hajlandó küzdeni a céljaidért, és véghezvinni terveidet. A teszten keresztül különböző színekkel és geometriai formákkal próbáljuk kideríteni, milyen karakterrel, személyiségvonásokkal rendelkezel.

Mindenki szeretne fejlődni az életének valamely területén, legyen szó belső személyiségjegyekről, vagy külsőségekről, esetleg le akar szokni valamilyen káros szenvedélyéről, meg akar szabadulni a rossz szokásaitól, viselkedési formáktól, amely rossz hatással van az egészségre, vagy éppen nyugtalanító. Az erős akarat nagy befolyást gyakorol az életre, pozitív hatással lehet rá, míg a gyenge akarattal vajmi keveset lehet elérni.

Nézd meg alaposan a lenti képeket, és válaszd ki azt, amelyik a leginkább magával ragad! Ne gondolkozz sokáig, hallgass a belső sugallatokra! Kattints rá, és tudd meg, mennyire erős az akaratod!

 

   

  

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL