EZOTÉRIA

A napokban visszanyered Atlantiszról hozott képességeidet! - Atlantisz bölcseinek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
Atlantisz Aranykorában teljesen másképp működtek az emberek. Például mindenkinek 12 csakrája és 12 aktív DNS- szála volt, amivel sokkal gazdagabb, teljesebb életet éltek. Hamarosan visszanyered ezt az eredeti állapotodat!

Tizenkét csakra

Mikor Atlantisz rezgésszáma lecsökkent, 5 csakra bezárult, így inaktívvá vált az a 10 DNS- szál, ami az emberek magasan fejlett spirituális és természetfeletti képességeit tartalmazták. Ez a mostani emberek küldetése, hogy ezt a 12 csakrát és a 10 DNS-szálat ismét működésbe hozza.

Atlantisz mesterei szeretnék, ha tudnád, hogy aktivizálódott a 12 csakrád is. Újra megjelennek életedben a spirituális és természetfeletti képességeid. Fantasztikus dolgok fognak történni veled, amiket talán most még el sem tudsz képzelni.

Az embereket olyannak látod, amilyenek igazából. Mindent és mindenkit a maga valóságában látsz majd. Képessé válhatsz az aura vagy a szellemvilág lényeinek meglátásába, de még a lélekbe is belepillanthatsz. Közelebb kerülsz a felsőbb énedhez, így jobban megértheted életed eseményeit és képet kaphatsz a küldetésedről.
 

ezotéria atlantisz üzenet jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL