Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

A hétvégén mesébe illően alakul a szerelmi életed és végre hosszú távon beköszönthet a boldogság! - Tündérek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
A lehető legjobban alakul a szerelmi életed, számolhatsz a szerencsés kimenetellel. Engedj el minden aggodalmaskodást, és tudd: végül minden megoldódik.

Boldogan éltek, amíg meg nem haltak

A tündérek azt üzenik, hogy a "film", amelynek a főszereplője vagy, nagyon jól végződik. A kínosnak tűnő helyzetek csodálatos módon megoldódnak. A félreértések megbocsátást nyernek. A hibákról megfeledkeznek.

Arra buzdítanak, hogy ne aggódj a jövővel kapcsolatban, mivel a félelmeid beteljesülhetnek valami negatív módon. Ha túl sok aggodalom van benned, akkor a szó szoros értelmében képes vagy meghiúsítani annak a boldog tervnek a megvalósulását, amelyet számodra tartogat az ég.

Kér a tündéreket, hogy segítsenek a Teremtés tökéletességének örülnöd. Örömöd megújítja a hitedet, és biztosítja a rád váró szerencsés kimenetelt.

Ha a tündéreken múlik, akkor biztos lehetsz abban, hogy ezen a hétvégén a szerelmi életed úgy fog alakulni, mint a mesékben. Váratlanul, csodálatos módon megismered az igazit, szerelmes leszel vagy megkéri a párod a kezedet, de minimum olyan dolog történik köztetek, ami hihetetlenül boldoggá tesz. De, ami a legjobb, hogy ez a boldog hosszú távra szól!
 

ezotéria tündérek üzenet jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL