Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

A hétvégén megszabadulsz a gondjaidtól! – Tündérek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
A következő napokban megoldódik egy vagy több problémád. Segítséggel vagy anélkül, de végre ismét gondtalan leszel.

Szabadulás

Van olyan területe az életednek, amellyel kapcsolatban azt érzed, hogy csapdába estél? Akkor tudd, hogy eljött a megszabadulás ideje.
Időnként úgy érezzük, hogy a külső körülmények rabjává váltunk. Például azt hisszük, hogy a pénzügyi vagy a családi kötelezettségek egy rossz állás elfogadására kényszerítenek bennünket. Vagy félünk megszakítani vagy rendbe hozni egy egészségtelen kapcsolatot. Az is lehetséges, hogy a saját függőségeink irányítanak bennünket.

A tündérek azt mondják, hogy ha felelősek vagyunk önmagunkért, akkor több felelősséget érzünk másokért. Vagyis ha mi boldogok vagyunk, akkor a családunk, a barátaink, a gyerekeink és a házastársunk szívesen van velünk, és ösztönzőleg hat rájuk az erőnk és az önbizalmunk.

De most végre változás áll benne a hétvégén az életedbe. Megoldódik egy vagy több problémád is. Megszabadulsz a gondjaidtól.

Segítséggel vagy egymagad oldod meg, de pontot tehetsz ezekre a kellemetlen ügyekre. Onnantól kezdve úgy fogod érezni magadat, mint egy börtönből szabadult rab. Ismét szabad leszel. Számottevően javulni fog a hangulatod, visszatérhet a hited, de legalábbis képes leszel ismét pozitívan gondolkodni.

Bízz a tündérekben, akik segíteni fognak abban, hogy ez bekövetkezzen. Fogadd el a felkínált segítséget vagy tedd, amit az ösztöneid súgnak. Minden lehetőség adott ahhoz, hogy a hétvégén megtapasztald a szabadságot, a gondtalanságot.
 

 

ezotéria tündérek üzenet jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL