DIVAT

Lépések a maximális önkifejezés és a kiegyensúlyozott élet elérése érdekében

Nehézséget okoz saját stílusunk kifejezése? Úgy érezzük, egy csomó dolgot megmutathatnánk magunkból, valami mégis gátat szab bennünk? Íme néhány praktikus tanács az említett problémák megoldására.

.

.

Először is fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy az önkifejezés nemcsak hasznos, de elengedhetetlen eleme egy kiegyensúlyozott, boldog életnek. Számos kutatás mutatta ki, hogy az önkifejezés hiánya depresszióhoz vezethet. Sokaknál ez úgy megy végbe, hogy saját maguk sem ismerik igazán belső valójukat, nem képesek szembenézni önmagukkal és képességeikkel, sajátosságukkal sem. Éppen ebből adódik az, hogy akadályokba ütköznek akkor is, ha a kifejezésről van szó.


Másodszor pedig az sem elhanyagolható gondolat, hogy akárcsak az élet többi területén, itt sem a hibátlan tökéletességre kell törekedni. Hiszen nem is tudna ez sem maradéktalanul és folyamatosan tökéletes lenni – de nem is kell. Apránként ajánlatos haladni a lépcsőfokokon és fokozatosan fejlődni, miközben azt fejezzük ki, ami őszintén belülről jön. Na, de nézzük is, miket tehetünk annak érdekében, hogy egy újabb lépéssel legyünk közelebb a boldogsághoz.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL