DIVAT

Melyik női kézitáska a legjobb választás a munkához?

A pandémia végeztével visszatérünk az irodába, ehhez nélkülözhetetlen egy divatos táska. Kisokosunk segít a választásban.

A dolgok lassan kezdenek visszatérni a régi kerékvágásba, ami azt jelenti, vége a home office-nak, és újra az irodában kell töltenünk a munkanapjainkat. Míg egyesek izgatottan várják a visszatérést, mások azt sem tudják, mit vegyenek fel. Függetlenül attól, melyik táborba tartozol, egy új táskára mindenképpen szükséged van, melyet munkába hordasz. A friss kezdethez ajándékozd meg magad valami újjal! Az answear.hu segít a választásban.

Milyen a tökéletes táska?


Ha munkáról van szó, a tökéletes táska sokféle lehet. Egyszerre kell hivatalosnak lennie, bele kell férjen a laptopod, innivalód, ennivalód, esetleg sportcuccod, plusz egy halom női pipere. Ha viszont nem akarod színig tömni a táskád, és határozott megjelenést szeretnél sugallni, egy borítéktáska lehet a neked való. Nincs egységes szabály arra vonatkozóan, hogy mi a “jó”. Ezt a saját igényeid alapján kell meghatároznod, de van néhány szempont, ami mentén elindulhatsz.

A megfelelő táskának funkcionálisnak és kellően tágasnak kell lennie ahhoz, hogy minden szükséges dolog beleférjen: laptop, telefon, töltő, jegyzetfüzet, vizesüveg, hogy csak néhányat említsünk. Ezen kívül elegánsnak és kompaktnak is kell lennie, hogy magabiztosan vihesd magaddal a nap folyamán bárhová. Végül pedig a tartósság, minőség is nagyon fontos, hiszen a mindennapos igénybevételt bírnia kell. A tökéletes táska egyszerre divatos és funkcionális.


 

.

Miért válassz minőségi darabot?


A tartósság fontos egy olyan táska esetén, melyet minden nap használsz munkában. Ha jó minőségű darabot veszel, biztosra veheted, hogy nem fog elszakadni a szíja, varratai, és nem fog a zipzár sem beragadni.


Egy klasszikus, időtálló táska minden ruhához jól hordható, nem csak az irodában viselheted, de bevásárlásnál vagy hétvégi kiruccanásnál is jó szolgálatot tesz.
Hosszú távon pénzt takarítasz meg vele. Ha olcsó táskát vásárolsz, nagy az esély rá, hogy hamar tönkremegy, és mindennapos igénybevétel mellett akár 3 havonta cserélned kell. Ha csúcskategóriás darabot választasz, többet fizetsz a pénztárnál, viszont hosszú távon sokkal tartósabb, és jobban jársz vele, mintha az olcsó táskákat cserélgetnéd. Minőségi női táskák az answear.hu-n.

Milyen fazont válassz?


Ha a táskádnak egy halom holmit kell elnyelnie, válassz túlméretezett, bevásárlótáska fazont. Ezen belül is olyat érdemes keresned, melynek belső/külső zsebei, rekeszei vannak, amivel rendszerezheted a táska tartalmát. A legjobb választás a bőrből készült verzió, hiszen ez jóval tartósabb, mint a szintetikus anyagokból készült változatok. A klasszikus megjelenésért fekete színben válaszd, ha még mindig formális szeretnél lenni, de kevésbé sötét színre vágysz, a barna is jó választás lehet.


Ha a laptopod a fő elem, amit mindig magaddal viszel, de ezen kívül nincs túl sok extra holmid, választhatsz stílusos laptop táskát is. A jó táskában külön részben tárolhatod a laptopodat, és ebben is van több elosztó, amely megkönnyíti a rendszerezést.


Amennyiben sokat ingázol, és gyalogolnod kell valamennyit, érdemes olyan darabot vásárolnod, ami víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, ez megvédi műszaki cikkeidet és értékeidet, ha esetleg megáznál.


Ha sportos vagy, biciklivel közlekedsz a munkába, és a munkahelyed megengedi a lazább dress code-ot, akkor egy csinos hátizsák lesz a te tökéletes választásod.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL