DIVAT

9 életmentő tipp, ha vékonyabbnak akarsz kinézni - Tökéletes nyári kinézet molett hölgyeknek!

A tökéletes testet nem egy éjszaka alatt kapjuk meg. Rengeteg időt, erőfeszítést és elkötelezettséget igényel. Most összegyűjtöttünk néhány tippet, amik segítségével gyönyörű lehetsz nyáron, még akkor is, ha súlyfelesleggel küzdesz.

Elsőként azonban nem árt tisztázni, hogy mindenki különböző, és ez így van rendjén. Egyesek vékonyak, mások gömbölydedek. Vannak, akik edzés után, este hatkor még elmennek futni, míg mások egy pizza és egy üdítő társaságában töltik a délutánt. Az a fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, szeresd magad, és az elmédben békesség legyen. Azok számára viszont, akik szeretnének vékonyabbnak látszani, de a nyárra már nem tudják formába hozni magukat, ez a néhány trükk biztosan jól fog jönni.

 

1. Megfelelő póz

Elengedhetetlen, hogy tudd, mely szögek a legelőnyösebbek számodra, hiszen a póztól függően nézhet ki valaki sokkal vékonyabbnak és sokkal teltebbnek is a valóságnál. Ha feszesebbnek szeretnéd mutatni magad, helyezd előre az egyik lábad, közben fordulj kissé oldalra, így sokkal vékonyabbnak fogsz tűnni. Jó ötlet még, ha fentről készíttetsz magadról képet, ellenkező esetben tagbaszakadtabbnak fogsz kinézni, mint amilyen vagy.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL