Lisa Love: A Titkon túl

 

Ha helyesen válaszolsz kérdéseinkre, megnyerheted
A Titkon túl című könyvet!
Tovább a kérdőívhez >>

 

A titok megjelenése óta mintha mindenki a vonzás törvényéről beszélne. A közkézen forgó elképzelés szerint a világon minden a miénk lehet, amire csak vágyunk. A vonzás törvénye azonban nem csupán a pozitív gondolkodás erejéről vagy a gyors meggazdagodás receptjéről szól. Lisa Love könyvében megmutatja, miként használhatjuk ezt a tudást spirituális módon.

Ahelyett, hogy emberi természetünk önző és kapzsi oldalát erősítenénk, mai egyre csak azt súgja: „még, még, még”, a szerző arra buzdít, hogy nézzünk egónk késztetései mögé, és olyan dolgokat és eseményeket vonzzunk be az életünkbe, amelyek nem csupán nekünk, de másoknak is javára válnak. Olyan alapvető szellemi meglátásokat oszt meg az olvasóval, amelyek elengedhetetlenek az igazi, tartós boldogság és elégedettség megvalósításához.

A Titkon túl segít megérteni, milyen utat szánt nekünk a szellem ebben az életben. A benne leírt rengeteg gyakorlati útmutatás és technika által megtanulhatjuk arra használni a vonzás törvényét, hogy jobban megismerjük önmagunkat és sorsunkat, s ezáltal megvalósítsunk és fenntartsunk egy igazán mély elégedettséggel járó szellemi állapotot.

Nem mindenki képes arra használni a vonzás törvényét, hogy megnyerje a lottó ötöst, vagy ő legyen a következő irigyelt híresség, de mindenki képes boldogabb és jobb emberré válni a segítségével.

További információ és rengeteg hasznos könyv
az Édesvíz Kiadó honlapján >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL