Halak

 

Lilith a Halakban


A foganás

A Halak Lilith-el rendelkező nők nagyon intenzív szeretetvággyal, együttérzési képességgel, azonosulási készséggel rendelkeznek. Éppen ezért, könnyen teherbe esnek. Fokozott érzékenységük és a környezetüknek való megfelelési vágyuk miatt azonban könnyen befolyásolhatók és ezáltal függőségi-viszonyba kényszeríthetők.


A várandóság

A kismama képzeletében a várandóssági állapot, a gyermekszülés, az anyaság, az életük egyik legnagyszerűbb, legfontosabb szerepét jelenti, amelyet viszont szerintük a környezetükben élők közül senki sem akar értékelni, nem hajlandók csodálni és dédelgetni a világ legnagyobb áldozatát meghozó kismamát. A fájdalomtól, a szenvedéstől, a konkrét erőfeszítésektől való félelmükben ezek a nők szoktak rendszerint elájulni egy-egy nehezebb, éberséget, helytállást, felelősséget kérő helyzet előtt, mint amilyen a szülés is.


A szülés

Szintén nekik találták ki a szülés közben beadagolható különböző fájdalomcsillapító, érzéstelenítő, zsibbasztó és kábítószereket, el egészen az epidurális érzéstelenítésig, vagy a beprogramozott császármetszésekig, amelyek segítségével elkábítva, elzsibbasztva, teljes öntudatlan állapotban eshetnek túl a szülésen. Persze, az orvosi ügyelet "szakbiztonságának" teljesen kiszolgáltatottan. Mindez a diszharmonikus mentális tevékenység és pszichés átélés a "mentálisan károsodott" (bolond) gyermekek világra szüléséhez is vezethet.


Vissza a Lilith táblázathoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL