Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

"B"

"B" vércsoport


Jelleme

Hatalmas béketűréssel áldotta meg a sors. Valójában gyengéd, és nagy élettapasztalata van, de ezt igen jól leplezi, néha durvasággal is. Igyekszik távol tartani magát minden szentimentális és túlfokozott érzelmi megnyilvánulástól, ezt egyébként másoknál is elítéli. Önmagával szemben is magas követelményeket támaszt, és semmi gyengeséget nem tűr magával szemben sem. Ugyanúgy türelmetlen és egyáltalán nem elnéző a környezetében élők hibáival, gyöngeségeivel szemben. Ez bizony gyakran konfliktushoz vezet, ha nem tudatosítja magában, hogy embertársaival szemben a toleranciának egy bizonyos foka elengedhetetlen ahhoz, hogy az együttélés funkcionálhasson.

Karrier

Hibáit nem, vagy nehezen ismeri el, és mindent megtesz azért, hogy ezeket leplezhesse. Dolgozik - például másokért él! - csak azért, hogy ne kelljen azzal foglalkoznia, ami az ő valós problémája. Tehát jellemző rá, hogy a munkájába menekül, ahol általában nagy megbecsülésben részesül.

Szerelem

A tökéletességre való igyekezete erősen kihat a magánéletére is. Érzelmi kapcsolatait is teljesen és hibátlanul, minden kivetnivaló nélkül akarja megélni. Aki kapcsolatba kerül vele, annak feltétlenül számolnia kell ennek a típusnak a magas elvárásaival. Gyakran féltékeny, de ha kiderül, hogy bizalmatlansága alaptalan, akkor képes teljesen belevetni magát a kapcsolatba.


Vissza a vércsoportokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL