5

 

A szerelmi életed számodra egyben lecke is, hogy többet megtudj arról, hogy milyenek a férfiak és a nők, amikor kapcsolatban állnak egymással. Ugyanakkor, képes vagy felelőségteljesen viselkedni és megoldani minden problémát, amely a kapcsolat során felmerülhet. A szerelem fontos számodra, és mindig maximális hűséget, bizalmat fektetsz a kapcsolatba, ám ezt a partneredtől is elvárod.

Hacsak nem látod a saját szemeddel, nem fogod elhinni, hogy a partnered érzései megváltoztak. Sajnos hajlamos vagy arra, hogy még akkor is bizakodsz, ha az események tragédiába torkollanak. Nem adod fel, és egyáltalán nem panaszkodsz. Ha végül szakításra kerül sor, kell egy idő, amíg visszanyered önmagad, és lezárod a fájó emlékeket, de továbbra is hiszel abban, hogy létezik igaz szerelem ebben a világban.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL