4

 

Partnered szemében olyan személyiség vagy, aki mindig tele van mély gondolatokkal és rejtélyekkel. A körülötted lévő emberek soha nem tudják, hogy éppen mi járhat a fejedben. Őszintén szólva, ha a partnered egyszerre érez fájdalmat és örömöt veled kapcsolatban, akkor itt az idő, hogy lezárd a szomorúságának forrását, mivel már nem ért meg téged.

A szerelmi életedben történő változás, hatalmas csapást jelent számodra, mivel mindig igyekszel erősnek mutatkozni, és úgy érzed, nem mutathatod ki az érzéseidet másoknak. Amikor végre belátod, hogy vége és a kapcsolat felbomlik, nagyon hosszú időre van szükséged a gyógyuláshoz. Ez a folyamat többnyire csendesen, visszahúzódóan és tartózkodóan zajlik. Szeretsz egyedül szembenézni a szakítással és a keserű szerelem emlékeivel. Csak akkor térsz vissza, amikor maximálisan készen állsz rá.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL