Az arc

 

Ha először az arcot láttad meg a képen, akkor az elméd a nagy, teljes egészre összpontosít az életben. Tisztában vagy a céljaiddal, és pontosan tudod, hol vagy és merre tartasz. Valószínűleg ismert vagy feddhetetlenségedről és megbízhatóságodról, hiszen ha elkötelezed valami mellett magad, akkor a legjobbat nyújtod. Az iskolával, a karrierrel és a családdal járó feladatok iránti elkötelezettséged mindenek felett áll, de a szellemi feladatok az igazán könnyűek számodra. A dolgoknak érdekesnek kell lennie ahhoz, hogy motivált maradj.

Az, amit az életben keresel, valószínűleg kapcsolatban áll a szíved mély, belső kreativitásával. Már tudod, hogy mit akarsz az élettől, de belül egy részed azt mondja, hogy lehet valami többre, értékesebbre vágysz, hiszen sokkal több van benned. Egy nagy ház, egy kellemes közösségben, csodálatos helyen - a családoddal együtt -, egy nagyszerű autó és egy stabil nyugdíj, illetve anyagi biztonság mind-mind vonzó dolgok számodra. Ám amikor a szívünk kreatív oldalával nem kapcsolódunk, tudjuk, hogy ezek a dolgok csak az alapvető túlélést biztosítják szeretteink és önmagunk számára. Az életnek mélyebb jelentése van annál, hogy mit viselünk, mit eszünk és mit veszünk. A szíved mélyén már tudod, mi az, amit igazán vársz az élettől, és a válasz közelebb áll a szeretethez, mint az anyagi javakhoz.

Szánj időt a meditációra, összpontosíts a szívedre, a belsődre, és hallgasd meg, mit súg a szíved. Ha egy bizonyos irányra összpontosítva a szíved repesni kezd, és ellágyul, akkor tudni fogod, hogy valójában ezt keresed, és mindez tartós elégedettséget fog biztosítani számodra.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL