Skorpió - néreiszek

 

A néreiszek tulajdonképpen tengeri nimfák, lenyűgöző és varázslatos lények, akik a vizeket uralják. Sokszor megmentették a hajótörött tengerészeket varázserejükkel. A tengerek és az óceánok lelkei ezek a lények és hasonlóan empatikusak, akárcsak a Skorpió jegy szülöttei. Képesek átérezni mások fájdalmát, és készen állnak segíteni.


A néreiszek, vagyis a vizek lelkei szeretnek énekelni és táncolni az apjuk által keltett hullámokat meglovagolva. Fehér selyemruhát viselnek és vörös korall a frizurájuk. A vörös és a fehér a két fő szín, amelyek a férfi és a női őserőt képviselik. Ez egyfajta alkímiai házasság. A két erő egyesül, ami szenvedélyt és varázslatos egybeforrást eredményez. Poszeidón is hozzájuk köthető.


A néreiszek, a Skorpió jegy szülötteihez hasonlóan, sohasem passzívak. Poszeidón irányítja őket és harcos szelleműek. Éppen ezért olyan az élet veled, mintha mindig táncra perdülnél és énekelnél, akárcsak a tenger habjait meglovagoló szenvedélyes néreiszek. Ott rejlik benned a tenger minden rejtélye és az érzelmek mélysége.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL