Gyémánt

 

Ha a gyémántra esett a választásod, akkor nagyon őszinte, kedves és nyitott személyiség vagy. Határozott vagy, aki megingathatatlan a döntéseiben. Gyakran válsz ösztönösen vezetővé, mivel egyfajta reménysugár vagy, aki a szabadság szimbolikus alakja.

Az ókori Görögországban a gyémántot szent kőnek tartották, amelynek a jelentése „elpusztíthatatlan”. A gyémánt nagyon erős energiákkal bíró drágakő, ha tehát erre a kőre esett a választásod, akkor nagyon határozott és független személyiség vagy, aki minden problémával képes megküzdeni az életben.

Ha a gyémánt jó minőségű, akkor kristálytiszta, és ugyanez jellemző rád is, ha ezt a drágakövet választottad. Őszinte vagy és kedves, aki sosem titkolózik és nem csap be másokat, emellett mindig készen állsz arra, hogy segíts másokon. Elszánt és nagyon bátor ember vagy, akire rengeteg izgalmas kaland vár az életben. Hatalmas változások előtt állsz, sose félj belevágni mindabba, amit szeretnél. Ne feledd, olyan vagy, akár egy fényes csillag, amelynek a fénye vezeti a vándort az úton. Mindig támogatod a családod és a szeretteidet, bármiről is legyen szó.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL