Az ódon, sötét színű ajtó

 

Ez az ajtó azt jelzi, hogy a dicsőség és a jutalom elengedhetetlen az életben számodra. Szabad vagy és erős akaratú, aki saját maga hozza meg a döntéseit. Te irányítod a dolgokat, és semmiféle akadály nem tántorít el a céljaid elérésétől. Hiteles ember vagy és mindig kimondod azt, amit gondolsz, ám ez olykor riasztó lehet. Persze neked is van szíved, és akik igazán közel állnak hozzád, azokért valóban mindent megtennél!

Olyasféle karakter vagy mások szemében, mint valami uralkodó, és ekként is kezelnek. Erős vagy, titokzatos és csábító, bizony ez mind te magad vagy! Hiszel abban, hogy jó dolgok történnek veled a jövőben, hiszen bízol magadban és tudod azt, hogy keményen megdolgoztál és betartottad a szabályokat. Ez az ajtó egyben az ismeretlent is szimbolizálja, titokzatos, ám arra is utal, hogy rengeteg energia dúl benned, a kontrollált én mögött. Tedd azt, amit szeretnél!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL