7-es szám

 

Sokszor nagyon szeszélyes vagy és a hangulatod ingadozó. Ugyanakkor kiválóak az ösztönös megérzéseid és egyfajta olyan filozófus vagy, aki szeretné megérteni az őt körülvevő világot. Nagyon sok dolog jár egyszerre a fejedben, és rendkívül széles látókörrel bírsz. Ám ha valamit nem értesz, akkor hajlamos vagy kritikussá válni. A gondolataid és a látásmódod egészen egyedi, de sokak számára, akik kissé felületesebben gondolkodnak, először túl furcsának vagy újszerűnek is tűnhetnek.


Nem szeretsz félbehagyni semmit, mindent alaposan megtervezel, és szervezett életed van. Ha egy adott problémával szembesülsz, akkor egészen szokatlan módokon találsz rá megoldást, ám ez számodra teljesen természetes. Ahogy a körülötted lévők egyre inkább megismernek, igénylik is a veled való kommunikációt. A hetes szám ettől függetlenül gyakran társul a magányhoz, hiszen a nagyon különleges látásmóddal bíró emberek ritkán találkoznak. Nem egyszerű találni olyan valakit, aki megérti mindazt, ami a fejedben van. Ám ne aggódj, egyszer ez is eljön, és nagyon értékes, intelligens ember vagy.


Nagyon gazdag érzelemvilággal bírsz, ugyanakkor a legmélyebb érzéseidet megtartod magadnak, és az arcod nem mindig árulja el, mit is érzel éppen.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL