6

 

Csodák márpedig vannak, és minden átalakul. Képesnek kell lenned neked is arra, hogy elengedd a téged már csupán gátló dolgokat, engedd el a múltat, így tudsz újjászületni. Ez egy szimbolikus halál, amely a szerelmi életeddel vagy akár a karriereddel kapcsolatos. Talán már nem vagy elégedett azzal, ahogyan jelenleg éled az életed.
Légy erős és rugalmas, akár a friss bambusz, amely nem roppan el, ellenben hajlik. Az életedben elindul egy változás, a tested, a lelked és a tudatod is átmegy egyfajta változáson. Ismerd fel, hogy ez az Örökkévaló célja, a változás pedig örök. A spirituális horgonyod legyen a békés konzisztencia magad, és hagyd, hogy megváltozzanak körülötted a dolgok, ezáltal te is változol és fejlődsz. Csak attól függ, hogy milyen mértékű a változás, hogy mennyire vagy rugalmas és nyitott.


Hajlandó vagy elengedni a múltat és mindazt, ami már csupán blokkoló tényező az életedben? Csak így leszel képes a jelenre és a jövődre koncentrálni, és bár ez nagy bátorságot igényel, megéri. Légy nyitott és éber és most már megérted azt, hogy az ismeretlentől nem kell félned. Ne aggodalmaskodj, engedd, hogy a tudatod és a szemléletmódod is szép lassan megváltozzon. Bizony, ez egy hatalmas változás, éppen ezért nagyon izgalmas. Sok boldogsággal jár majd, de eleinte mindenért meg kell küzdened.


A személyes próféciád szerint azonban sikeres folyamat lesz az, ami most benned és körülötted zajlik, egy csodás újjászületés. Mindened megvan, ami ehhez szükséges. Ugrás az ismeretlenbe, hát nem varázslatos? Erre van szükséged, és bár radikálisnak tűnik elsőre, de a hernyóból is gyönyörű pillangó válik a végén. Ez a sorsod része, merj hinni tehát ebben. Bízz abban, hogy a változás pozitív kicsengésű lesz, és meglátod, a boldogság nem marad el.


Megvan a képességed arra, hogy azzá válj, akivé szeretnél. Élj szabadon és szenvedéllyel, ezt tanácsolja számodra az orákulum. Eljött a te időd.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL