4

 

Meg kell próbálnod felélesztened a benned megbújó szenvedélyt, és valamilyen magasabb cél érdekében küzdeni. Légy nyitott még a nehéz helyzetekben is, vagy ha úgy érzed, éppen elárultak és megsebeztek. Légy bátor és merj szeretni másokat, megkapod a szent tüzet, vagyis olyan szenvedély korbácsolódik fel benned, amely segít abban, hogy ismét nyiss az emberek felé.


Ahhoz, hogy valóban eggyé válj az univerzummal, kell találnod valamilyen nemesebb célt a saját szükségleteid kielégítésénél. Olykor mindez egészen eltérő módszereket igényel. Persze ehhez elsősorban önmagadat kell szeretned, mert amíg nem vagy képes az önszeretetre, másnak sem tudsz nyújtani ebből a szellemi táplálékból. A birtokodba kerül átvitt értelemben a szent tűz, és a szívedben ismét láng gyullad, így képes leszel olyasmit cselekedni, amely az egész világ számára hasznos és igazságos.


Ez a szent tűz emlékeztet arra a szívedben, hogy amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok, akkor se add fel, hiszen ott állnak mögötted az angyalok és maga az univerzum. A lelked őrzője ez a láng, amely arra ösztönöz, hogy ne csupán a fizikai létben folytass ostoba hatalmi játszmákat, hanem valami nemesebb célt is válassz. Az orákulum szerint életben kell tartanod ezt a lángot, és ha bármikor is elbizonytalanodnál egy pillanatra, gondolj arra, hogy az őrangyalod melletted áll és támogat.


A kártya emlékeztet arra, hogy bár fizikai testet öltöttél, de isteni láng lobog benned és Isten felruházott saját dicsőségével és hatalmával. Ne engedd elbizonytalanítani magad, még a legnehezebb helyzetből is van kiút, és a végén mindig mindenből tanulhatsz. Ne aggodalmaskodj, küzdd le a benned lévő félelmeket. Bízz magadban, minden úgy történik, ahogyan lennie kell.

Vissza >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL