Meg kell tanulnod bízni másokban

 

Előző életedben gyakran becsaptak és kihasználták a jóhiszeműséged, mivel nagyon sikeres és tehetős ember voltál. A körülötted élők azonban sajnos szinte az összes vagyonodból kiforgattak, amit a jó szívednek köszönhettél. A jelenlegi életedben emiatt rendkívül nehezen bízol meg a többi emberben és nem nyitsz azonnal mások felé.

Valószínűleg a kapcsolataidban igencsak gyanakvó vagy és mindig megkérdőjelezed az aktuális partnered szándékát. Bár bölcs dolog nem elhinni mindent azonnal, amit mondanak neked, de egy bizonyos idő után ez a túlzott gyanakvás kifejezetten egészségtelen, mivel túlzottan zárkózottá válhatsz. Számodra az lesz a legnagyobb erőpróba, hogy fel merd vállalni azt, hogy nem bízol meg valakiben és beszéld meg ezt a partnereddel, emellett muszáj lesz megbíznod az emberekben jobban. Adj időt magadnak, töltődj fel először egyedül és ezután nyitott leszel a szerelemre is.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL