Egy fiú a parton

 

Ha a fiút pillantottad meg legelőször, aki a parton áll, akkor kíváncsi vagy és tele vagy életörömmel. Soha nem tudtál azokkal azonosulni, akik a péntek estéket a tévé előtt egy pokrócba burkolózva töltik. Számodra fontos a pezsgés, és a munka is az élet szükséges velejárója, amelyet szintén maximálisan próbálsz kiélvezni. Nehezen maradsz egy helyben, imádod a spontán hétvégi összejöveteleket és a hatalmas éjjeli partizásokat.

A legnagyobb erősséged, hogy a múlt dolgait könnyedén magad mögött hagyod. Sokan cipelnek kőkemény érzelmi terheket, amelyek valójában a tanulás és tapasztalás részei. Ám szerencsére te más vagy, képes vagy elengedni a múltból mindazt, ami már csak gátol és visszatart. Tisztában vagy azzal, hogy az élet hullámvölgyekből és hullámhegyekből áll, a siker mellett a kudarc is tapasztalás. Nem a múlton rágódsz, az élet értelme számodra az, hogy előre nézel és folyton új kalandokba bocsátkozol, új élményekkel gazdagodsz!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL