Egy nő a strandon

 

Ha egy nőt láttál, aki inkább befelé forduló személyiség. Persze szereted az emberek társaságát, de a mindennapi interakció olykor kimerítő a számodra, ezért olykor visszavonulsz. Csak úgy tudsz a társadalom boldog és egészséges tagja maradni, és másokkal kiegyensúlyozottan kommunikálni, ha elegendő időt szánsz magadra is. Ilyenkor tudsz ugyanis befelé figyelni.

A legnagyobb erősséged az, hogy képes vagy a belső hangokra és az ösztöneidre hallgatni. A mai kultúrában sajnos az a nézet dívik, hogy gyönge ember az, aki bármit is kér, ha éppen elgyengül és támaszra van szüksége. Könnyen érezheti magát az ember bűnösnek amiatt, hogy „nem volt képes mindent megtenni”. Ám ez rád nem jellemző, te teljesen másképp gondolkodsz. Képes vagy kifejezni a vágyaidat, felvállalod az igényeidet és még egyszer sem éreztél szégyent vagy bűntudatot emiatt.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL