Hegyremászás Hava

A Karmos lelke a Hegyremászás Havában


Feljebb megy a fenyvesekbe, tobozokkal táplálkozik.

„Ha te ember volnál, ruhám adnám néked, fenyő bátyám.”


Jellemzők: gyökeresen különbözik mindenkitől, sokrétű, éles ellentétekben gondolkodó, elszánt, mindennel szembeszálló, vakmerő, hatalmas lendületű, fokozottan aktív, magával ragadó, nagyszabású, magasabb szempontokat tart szem előtt, végső cél felé törő, felforgató, rendszeralkotó, mágikus képességekkel bír, hajthatatlan, titokzatos, vadul féltékeny.

Szülei csodagyereknek tartják. Ő saját gyermekeire szintén úgy tekint, mint csodára. Igazi egyéniség. Kiemelkedik a tömegből, az átlagost pedig megveti. A hétköznapokban magányosan dolgozik. Ha azonban eljön az ünnep ideje – és hogy ez mikor következik be, azt egyedül ő szabja meg -, ünnepli, ünnepelteti magát. Szinte hipnotikus hatással keríti hatalmába környezetét. Végletes személyiség.

Minden kalandja felér egy kalandfilmmel, amelyben természetesen ő a főszereplő. Szerettei, akikért bármikor kész feláldozni magát, gyakran csak statisztának érzik magukat mellette. Mindent a lehető legteljesebben él át, ezért ő a legboldogabb és legboldogtalanabb. Foglalkoztatja a halál, megesik, hogy azt tartja a legizgalmasabbnak a világon. Mindig elégedetlen magával és a környezetével is. Foglalkozása szerint orvos, pap, filmsztár, vagy valamilyen vezető lehet. A párja nehezen bírja vele az állandó magas feszültség miatt – hacsak nem olyan párt választ maga mellé, aki hasonló beállítottságú.


Vissza a jegyekhez és hónapokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL