Bogyóevés Hava

A Karmos lelke a Bogyóevés Havában


Ilyenkor érnek a bogyótermésűek, a szeder, az áfonya, stb. A nagymedve ezt eszi.

„Hajába tűzi a virágokat.”


Jellemzők: vonzó, vidám, barátságos, életszerető, szeretetre méltó, társasági lény, tisztaságmániás, kiegyensúlyozott, művészi hajlamú, simulékony, odaadó, gyengéd, mulattató, pajzán, bizakodó, érzéki, hiú, meggondolatlan, ügyetlen, gyanakvó, pazarló, tisztelője a szépnek.

Mintagyerek, ezért inkább a felnőttek szeretik. Kivételeznek vele, de nem él vissza ezzel, csupán elégedetten tűri. Kamaszévei keservesek, mivel akkor már versenyhelyzetbe kerül és váltani kényszerül.

Nagy fogyasztó, mindig tudja, hogy mit, hol, mennyiért szerezhet meg. Árucikkek márkaneveivel van tele a feje. Ha ezen a sarkon többe kerül a hamburger, mint a másikon, akkor itt lesz éhes. Cipőben tiszta szőnyegre sosem lépne, viszont mezítláb jár a hideg kövön is, ezért mindig megfázik. Naponta kétszer zuhanyozik, szereti az illatokat, akár virág, akár parfüm. Nem szolgál, és nem óhajtja, hogy szolgáljanak neki. Társa mindig van, de annak függetlenségét maximálisan respektálja, ugyanakkor hihetetlenül féltékeny tud lenni.


Vissza a jegyekhez és hónapokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL