10 vagy annál is több lovat láttál

 

Tökéletességre törekszel, és úgy véled, hogy ha nem működik minden tökéletesen, akkor semmit nem ér az egész. Hiszel abban, hogy akkor van értelme cselekedni, ha helyesen teszed azt. Kissé kritikus vagy azokkal szemben, akik félbehagyják a dolgaikat. Amikor csapatban dolgozol, észrevétlenül átveszed a vezetést, mert azt szeretnéd, hogy minden simán menjen. Általában ez nem okoz gondot mások számára, mivel ha felelősséget vállalsz valamiért, azt egész biztosan végre is hajtod maximálisan.

Néha azonban számodra is teher lehet ez a fajta maximalizmus, és ideje átgondolni pár dolgot. Ám azt is tudod, hogy amennyi energiát belefektetsz egy adott tevékenységbe, annyit is tudsz profitálni belőle. Olykor le kell adnod a tökéletességre való törekvésből, és jobban kell értékelned saját magad. Még akkor is, ha valami éppen nem megy tökéletesen, akkor is belefektettél energiát az adott dologba, és a kemény munka bizony meghozza a gyümölcsét.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL