A Tűz Királya

 

A kártya jelentése: A világon kétféle alkotó létezik. Az egyik tárgyakkal, eszközökkel dolgozik – egy költő, egy festő, aki művészi alkotást hoz létre. A másik típusú alkotó, a misztikus, maga teremt. Nem eszközökkel, hanem saját lényét fejleszti, saját magán dolgozik. Ő a valódi költő, mert ez az igazi mestermű.


Egy remekmű van elrejtve benned, de te csak állsz a semmi közepén. Lépj arrébb egyet, és megpillantod, hogy ki is vagy valójában. Mindazonáltal mindenki remekmű, mert Isten nem is teremthet mást, nem teremthet ettől kevesebbet. Mindenkiben ott van egy csodás érték, csupán el van rejtve. Mivel nem ismernek sokan, ezért csak a felszínt látják az emberek. Ám soha ne akarj görcsösen valaki más lenni, mert már most is mestermű vagy. Nem kell javítanod magadon erőszakkal. Csak jöjj rá minderre, ismerd fel, hogy Isten teremtménye vagy, és úgy vagy tökéletes, ahogyan vagy.


A kártyához tartozó üzenet: A kártyán lévő zen mester a tűz energiáit használja, képes arra, hogy megsemmisítés helyett teremtsen. Arra figyelmeztet, hogy ismerd fel és vegyél részt mindabban, hogy te is kiaknázd a benned rejlő tüzet és szenvedélyt, ne nyomd el ezt önmagadban. Ugyanakkor vigyázz arra, hogy ne is légy pusztító. A lényeg az egyensúly.


Minden egy, nincs különbség aközött, hogy ki van a világon belül, vagy éppen rajta kívül. Ez a megértés és a beilleszkedés ajándéka mindazoknak, akik felismerik mindezt, ez a kreatív fény ajándéka, amely az Univerzumból származik és benned rejlik egyben.
A Tűz Királya azt mondja, hogy minden, amit most vállalsz, az jólétet és gazdagságot hoz el az életedbe, és ezáltal másoknak is tudsz segíteni. Ha ezeket a képességeidet kihasználod, akkor sok újat tanulhatsz az életben, itt az ideje, hogy mozgósítsd ezeket az energiákat.

Vissza>>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL