8-as lakhely

 

A hatalom és a presztízs helyszíne ez a lakhely. A pénzügyi gazdagságról szól, energiája elősegíti a pénzügyi nyereséget (és veszteséget), ellenőrzést, hatóságot és eredményességet. Támogatja az előrelépést az anyagi világban. Az itt élőknek fontos a pénz és a nagyfokú teljesítmény, muszáj azonban figyelniük arra, hogy ne hanyagolják el a családot. Ez az otthon sokszor olyan, mint egy kirakat, ügyelj arra, hogy valódi értékekkel is megtöltsd. Az itt élő személy kiválóan megtaníthatja másoknak a hatalom gyakorlását, a kitartást, a vezetést és a szervezést. Ha nyugodt és alacsony költségű helyet keresel, akkor nem ide való vagy. A pénzügyi helyzetet és a tekintély megszerzését segíti elő. Ha számodra a szellemi értékek fontosabbak, nagy kihívás elé állít egy ilyen otthon. A 8-as energiája a megjelenésről, az eleganciáról szól, csempész közzé egy kis szeretet, hogy ne legyen felszínes.

Előnyei: Tökéletes hely, ha anyagi és teljesítménybeli támogatásra van szükséged. Üzleti vacsorák tökéletes színtere a ház.

Hátrányai: Minden a pénzről szól. Figyelj arra, hogy ne válj munkamániássá. És emlékezz, hogy a pénznél vannak fontosabb dolgok is.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL