Két macska

 

A legfontosabb egy kapcsolatban számodra az őszinte és kölcsönös tisztelet, valamint az egészséges féltés egymás iránt. Sok ismerősöd van, ám nagyon kevés ember áll hozzád igazán közel. Csupán a legjobbat és a legmegfelelőbb személyt választod. Annak érdekében, hogy teljesen átadd magad egy kapcsolatnak, nyitottnak és kiegyensúlyozottnak kell lenned, mind fizikailag, mind szellemileg.

Kezdetben még nem bízol egyből a másikban, azonban, ha valaki elnyeri a bizalmadat, akkor mindent megteszel az illetőért. Készen állsz bármit megtenni a szeretett személyért, ha úgy véled, hogy méltó a szerelmedre. Ugyanakkor szívesen veszed, ha más emberek is közelednek feléd. Végül is minden emberben van hiba, és mindenki követ el olykor kisebb baklövéseket. Próbálj meg kicsit pozitívabb lenni, és nyitni a világ felé, és meglátod, a világ is visszamosolyog rád.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL