Kutya

 

Amennyiben a kutya képe ötlött fel először, akkor kapcsolatban számodra a legfontosabb a hűség és a melegség. Sosem tudnál megbocsátani a partnerednek, ha hűtlenségen kapnád, és te is hű vagy hozzá örökre. Rendkívüli boldogsággal tölt el, amikor a szeretteidet boldognak látod. Noha sokszor égetett meg a szerelem, és árultak már el, no és csalódtál is már néhányszor, mégis hiszel az igaz szerelemben. Bizony, ez egy nagyszerű dolog!

Egyike vagy azoknak, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy boldog otthont teremtsenek, és mindenféleképpen boldognak akarod látni a partneredet. Noha tisztában vagy azzal, hogy olykor viták is megesnek a kapcsolatban, ám próbálod mindezeket elkerülni, és hiszel az örök boldogságban.

Előbb vagy utóbb találkozol vagy már akár találkoztál is azzal a személlyel, aki értékel, és hálát ad azért, amiért az életedet megosztod vele. Mindazonáltal ne próbáld meg a kapcsolatotokat görcsösen irányítani. Néha csak arra van szükség, hogy sodródj, lelazulj és hagyd, hogy az univerzum energiái segítsenek, így olyan emberek lépnek be az életedbe, akik örömöt okoznak. Végtére is, megérdemled!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL