Pentagram 9 - Megelégedés

 

Mindannyian a megelégedés érzését keressük. Próbáljuk elérni azokat a pillanatokat, amelyek boldogsággal töltenek el bennünket. Még azok is, akiknek látszólag mindenük megvan, sokszor az elégedetlenség érzésével hagyják itt ezt a világot. De akkor honnan származik pontosan ez a megelégedés?

A jövő héten megtapasztalod majd a megelégedést, amikor rájössz arra, hogy mindened meg van, amire szükséged van. Talán a hála formájában jön majd akkor, ha önerőböl elérsz valamit. Vagy talán az a felismerés hozza el, hogy végre minden leülepedett ezen a héten, és semmi más dolgod nem maradt, csak örülni az eredménynek. Ha keményen dolgoztál valamiért, akkor nyugodtan megengedhetsz magadnak egy pillanatnyi csodálatot az eredményeid láttán. A nagyraértékelés ideje végre eljött.

A jövő hét meglepetést tartogat számodra. Állj meg és figyelj oda, mert ha elég alaposan vizsgálod a helyzetet, akkor megérted, hogy életed egy fontos állomásához értél, és ha képes vagy nagyra értékelni azt, akkor azt is beláthatod, hogy ez egy nagyszerű ok a megelégedésre. A teljesség érzése hirtelen hatalmába keríthet, és hatalmas bölcsesség van ebben. Figyelj oda arra is, hogy milyen dolgokat teszel már most, amelyek megelégedéssel töltenek el? Öntudatos vagy? Emlékezz a törekvéseid eredményeire. Igen, tedd azt a magadévá: a TE erőfeszítéseid kellettek ahhoz, hogy megteremtsd azokat az eredményeket. A te munkád, a világra és az emberekre gyakorolt hatásod. Gratulálunk! Már azáltal megváltoztattad a világot, hogy benne élsz!

Talán alkalmad adódik arra, hogy helyrehozz egy hibát. Talán valaki megkeres téged, vagy te leszel az, aki megold valamit, de a lényeg, hogy lehetőség adódik majd a kompenzációra. Az energiák nyitottak a változásra és egy kötelesség vagy aggodalom helyreigazítására. Egy régi ügy újra előkerül, és most lehetőség adódik a jóvátételre. Talán egy egyszerű bocsánatkérés is elég, vagy az, hogy valaki ráébredjen arra, hogy hibát követett el (te leszel az, vagy valaki más?). Lehet, hogy vissza kell majd fizetni valamit, vagy végre eleget tenni egy kötelezettségnek. A lényeg, hogy egy kívánság kielégülésre kerül ezen a héten, és az energiák feléd áramlanak, úgyhogy vagy öntudatos leszel és megoldod magadnak vagy egy kellemes meglepetést tapasztalsz majd, aminek kielégítő következményei lesznek. Lehet, hogy csak annyi, hogy végre rájössz, végig neked volt igazad egy üggyel kapcsolatban.

Van egy álmod, ami még megvalósításra vár? Mi a következő lépés? Talán egy jelre vártál, hogy belekezdj végre a folyamatba? EZ AZ A JEL. Eljött az elköteleződés ideje. Ez a kártya azt kéri, hogy fókuszálj a saját megelégedésedre és hogy ez mit jelent a céljaidra, vágyaidra, álmaidra és életcélodra nézve.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL