Oroszlán (Erő) - A nyitott szív uralkodója

 

Ezen a héten olyan helyzetben találhatod magad, ahol személyes hatalmadat és belső igazságodat kell kifejezned ahhoz, hogy hiteles maradj az elveiddel kapcsolatban. A saját magad által kitűzött céljaidat megkérdőjelezhetik. Ahogyan életed során felfedezed önmagad, gyakran kell majd, hogy megmutasd saját vezetői képességeidet. Amint felfedezed ezt az iránymutatást, emlékezz arra, hogy szívből cselekedj, és mindig légy kegyelmes. Ahhoz, hogy önmagunkkal szemben hitelesek lehessünk, el kell tudnunk fogadni azt, hogy másoknak is meg kell adnunk a lehetőséget ahhoz, hogy ők is ugyanezt tehessék. A hitelességük az erejük, és mindannyian a saját szívünk uralkodói vagyunk. Egy másik embert falhoz szorítani nem túl elegáns, és nem is hiteles; egyszerűen csak hatalmaskodó. Néhányan összekeverik a hatalmaskodást az igazi hatalommal. Az igazság kifejezésére sokkal elegánsabb módszerek is léteznek.

Ahogy nyitottá válsz a saját vágyaid felismerésére, úgy válsz egyre bölcsebbé is, és megérted végre, hogy mások ugyanúgy irányítói a saját életüknek, ahogyan te a sajátodnak... és a véleményük, vágyaik és célkitűzéseik nem esnek egybe azzal, amit te szeretnél, akkor talán ideje elfogadni, hogy a saját tapasztalataid csak számodra hasznosak, másoknak nem. Ne erőltesd rájuk a saját vélekedéseidet, hadd fedezzék fel ők is, hogy számukra mi használ. Ugyanúgy előfordulhat az is, hogy olyan energiák áramlanak feléd, amelyekkel képesnek kellene lenned együttműködni, neked viszont ez nem megfelelő, így ellenállsz.

Ez egy nagyon erőteljes kártya, hiszen az oroszlán az állatok királya, aki a tápláléklánc csúcsán helyezkedik el. Mégis, még vele is előfordulhat, hogy gyengének, haszontalannak és frusztráltnak érzi magát. Ez mégsem fosztja meg őt a szerepétől vagy az erejétől. Ez a kártya azt tanácsolja, hogy gyengéd megértéssel fordulj önmagad felé, és ne felejts el tisztelettel beszélni... még akkor is, amikor önmagadhoz szólsz. És azt se felejtsd el, hogy a bukás nem egyenlő azzal, hogy valakit nem tudsz meggyőzni a saját nézőpontodról vagy a számodra alapvető hiedelmekről. Ez csak annyit jelent, hogy a hitelesség mindannyiunk számára mást jelent, hiszen mindannyian a tanulás egy egyedi útját járjuk.

Ha képes vagy egy gyengéd ösvényt teremteni és kifejezni együttérzésedet, akkor a védettség egy erőteljes állapota ölel majd körül. Ez akkor lesz különösen hasznos, amikor azon kapod magad, hogy a kontrollvesztés szakadékába zuhansz, vagy ha elveszted az együttérzés képességét. Ez a védőpajzs azonnal ott lesz, ahogy ezek a problémák felütik a fejüket. A gyengéd együttérzés hatalmasabb erő, mint ahogyan azt sokan gondolnák. Az erő nem feltétlenül hangos; lehet mély és halkszavú bölcsesség is, ami túljár az erőemberek eszén. Tudd, hogy ezen a héten védve vagy, még a nyugalom állapotában is. A földelés védőbuborékja követ téged, bármerre is mész, és bármi is bántson téged, védőpajzsával óvni fog.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL