2

 

Általában 10-ből 3 ember választja ezt a képet: a hold a jobb oldalon van, a hullámok pedig magasak. Ezek nagyon erős személyiségre utalnak, akit szinte elképzelhetetlen módon befolyásolnak az érzelmek: a döntéshozatalkor általában nagy hagsúlyt kap az, hogy mit súg a szíved. Őszinte, bőkezű és jóságos vagy aki hozzá hasonló emberekkel találkozik, így mindig teljes a boldogságod. Szereted a változásokat, de csak akkor fogadod el azokat, ha az hasznodra válik.

Minden reggel ez a gondolat köszönt: „ha mindennap boldog akarok lenni, akkor addig kell tettetnem, amíg igazzá nem válik.” A rutinod már évek óta ugyanaz: ugyanazok a barátaid, ugyanazokba az éttermekbe jársz, és ugyanolyan rutinszerűen látogatod meg a nagyszülőket is minden hétvégén. Szeretsz mosolyt csalni mások arcára, mivel szerinted a boldogság a világ motorja. Néha kicsit megbízhatatlan vagy, de amint megtanulod ezt kezelni, megállíthatatlan leszel. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL