Jégeső, viharok, természeti katasztrófák

 

Talán a három lap közül ez a legnehezebb kombináció. Mélyen szembe kell nézned önmagaddal a jövő héten, mert személyes kihívásokban lehet részed. Ám ne tekints erre rosszként, ez is a te személyes fejlődésedet segíti elő, és ez is el fog múlni. Lehet, hogy úgy érzed, el vagy nyomva, és összecsapnak a fejed felett a hullámok, ám, ha kapkodni kezdesz, az csak visszaesést eredményezne, ne tedd.


Az oroszlán nagy és hatalmas, és tudja azt, hogy mikor kell megvillantania az erejét, és mikor kell visszafognia azt. Az isteni akarat, ami benned is meg van, a jövő héten működésbe lendül. Arra azonban vigyáznod kell, hogy nem mindent irányíthatsz, nem mindent tarthatsz személyes kontroll alatt, mert ha nem fogadod ezt el, frusztrálóvá válhat számodra. Meg kell tanulnod az időleges természeti katasztrófákat, azaz viharos élethelyzeteket is elviselni. Várd meg, amíg elvonul a vihar, és újra kisüt a Nap, ez is csak a természet része, és nem a világ vége.


Ez nem valaminek a vége, hanem csak egy gyors ütközés, amely lelassít okkal, hogy biztonságosabban elérhesd a célodat, azáltal, hogy átgondolod a dolgokat. Ha ezután majd egy újabb hasonló élethelyzet következik be, már rá tudod vetíteni és vonatkoztatni az előző szituációból leszűrt tanulságokat. Ezt pedig annak köszönheted, hogy időnként lelassítasz és átgondolod az adott helyzetet.


Az ehhez a kártyához tartozó kulcsszavak például az ellenzékben rejlő erő, a kitartás, a megfoghatatlanság, az erőteljes fellépés és a nagy szív. Tanuld meg azt, hogy az úton mindig akadnak viszontagságok, ám, még ha úgy is érzed, hogy minden nagyon nehéz és nincs kiút, tudd, hogy igenis sikerülhet az, amit elterveztél.


Készen állsz arra, hogy kiaknázd a benned rejlő erőt a jövő héten? Készen állsz arra, hogy megélj egy vihart, a fejed fölé tartva az ernyőt, képes vagy-e átvészelni mindezt a saját egyszemélyes legénységeddel? Készen állsz arra, hogy megteremtsd, amire vágysz, a saját erődből? A jövő hét arról fog szólni, hogy átvészeld a kellemetlenebb és nehezebb szituációkat, kitartó legyél és bölcs, így elérheted a céljaidat. A szíved erősebb, mint hinnéd – erre majd rá fogsz ébredni.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL