Ajándékok, nagylelkűség, vendégszeretet

 

Ez a választás egy nagyon érdekes kombinációt rejt, méghozzá valami olyasmit jelent, mint a „deja vu" érzése. Szó szerint egy „deja vu" vibrációban találhatod magad, amikor olyan élményben lesz részed, ami mintha már megtörtént volna egyszer. Még akkor is, ha csak pillanatnyi mindez, vedd figyelembe, ne hagyd figyelmen kívül, amit tapasztalsz.


Valószínűbb azonban, hogy a jövő héten olyasmit élsz meg, amit korábban már tényleg megéltél, és ebből fogsz valami újat tanulni, más következtetést levonni. Az is lehet, hogy egy, neked már nem megfelelő szituációból akarsz kilépni, és ez sikerülni fog. Ám az is lehet, hogy egy adott helyzet ismétlődik újra és újra. Mit lehet ez ellen tenni? Használd az általad választott kártya erejét, hogy megtaláld a helyes utat. Mindaddig ismétlődik ugyanis egy adott ciklus, míg meg nem tanulod a leckét. Néha a legnehezebb szituációkból tanulhatsz a legtöbbet.


Ha felismered ezeket a helyzeteket, és ezek működését, és persze tudatosan próbálsz odafigyelni a történésekre, akkor levonhatod a kellő tanulságot és életbölcsességet. Tekintsd ezt egy univerzális ajándéknak, az élet iskolájának, ahol annyi időt kapsz minderre, amíg meg nem tanulod az adott leckét, és le nem vonod a kellő tanulságot valamiből. Nem biztos, hogy valamilyen helyzetről ugyanazt fogod gondolni, mint korábban, de épp ez a lényeg, hogy felismerd az adott helyzetet, és légy tudatában annak, ami történik.


Tekints magadra úgy, mintha egy útkereszteződésnél állnál, és a folyamatosan ismétlődő szituációkban próbálj meg tudatosan cselekedni, tudatosan felismerni, mi történik, így levonva egy tanulságot és gazdagabbnak lenni egy életbölcsességgel. Készen állsz arra, hogy kitörj egy korábbi helyzetből, és előretekints? Készen állsz arra, hogy magasabb életszínvonalon és életminőséget tekintve is jobban élj, és tudatosan szembenézz a helyzeteddel?

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL