Nap szám 3

 

Azok, akinek a Nap száma a 3, a 2017-es szeptember a Személyes Hónap 4 a Személyes Év 4-ben. Hat hónap vagy egy év múlva úgy fogsz visszanézni erre a hónapra, mint ami fordulópontot jelentett a siker felé vezető utadon. Könnyen lehet azonban, hogy frusztráltnak érzed magad ebben a hónapban, és nem érted, hogy az idő miért telik ilyen lassan. Olyan, mintha az élet kényszerzubbonyban tartana, de igazából most önmagadtól véd téged.


A hangsúly most az irritáló és látszólag szükségtelen részleteken van. Olyan dolgokkal kényszerülsz foglalkozni, ami szerinted időpocsékolás. A befejezetlen munkákat nem halogathatod tovább, és előfordulhat, hogy frusztrál a limitált idő és a rengeteg munka. A helyzet azonban kétoldalú: az egyik oldal az erőfeszítés, a másik pedig a jutalom. Az élet felkészít ugyanis arra, hogy képes légy élni a lehetőségek sorával, amit a következő hónap kínál majd neked, és ami egészen a következő évig kitart majd. A kihívás számodra az, hogy tartsd az iramot. Épp ezért fontos, hogy befejezd most az előtted álló munkát, és helyet csinálj mindannak a lehetőségnek, ami most érkezik majd az életedbe.


Ezzel egy időben figyelj oda az egészségedre, különösen a stressz és az idegeskedés negatív hatásaira ügyelj. Jó tenne, ha egészséges ételeket fogyasztanál. Feküdj le korán; olvass, hogy szélesítsd a látókörödet, és elmenekülj kicsit a valóság elől. Ne foglalkozz a negatív dolgokkal. Hagyd most egy kicsit a szívügyeket, legalább addig, amíg ez az intenzív időszak le nem zárul. A hónap vége felé végre meglátod a fényt az alagút végén, és visszanézve majd hálás leszel, amiért nem futamodtál meg az elől, hogy újraszervezd a magán- és a munkahelyi életed alapjait.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL