5

 

Kulcsszavak: kreatív tehetség a bőségben, a választási lehetőségek zavara

Üzenet: A sikereid gyümölcsét most aratod le, és bár nagyon izgalmas dolgok történnek veled, néhány dologra nem számítottál. És még mindig nincs vége! Ne hagyd, hogy az elméd elkóboroljon az önámítás birodalmába. Légy őszinte magadhoz. Óvakodj a túlzásoktól – ne ess túlzásba semmivel, mert másnap még rosszabbul érzed majd magad. Rengeteg lehetőség és út van, ami közül választhatsz, és a kreatív és művészi tehetségedet nem szabad elpazarolnod. Ideje, hogy fókuszált és rendezett maradj, és próbáld magad egyensúlyban tartani.

Kristály – Kalkantit


A kalkantit segít majd eldönteni, hogy melyik utat válaszd. Ezt a kristályt használják az intuíció, a tisztánlátás és a lelki ráhangolódás erősítésére. Erősítheti azon képességedet, amivel képes vagy „átlátni" embereken és helyzeteken, így belátást enged majd azokba az opciókba, amelyekből választanod kell majd.

Csakra – Korona (Sahasrara)


Engedd a koronacsakrának, hogy megnyíljon a felsőbbrendű áramlásnak, ami odafentről érkezik. A szellemi vezetőid nyitnak feléd, és ez egy ideális idő arra, hogy kapcsolatba lépj velük. Végtelenség, egység, szabadság.

Vissza >>>

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL