Mérleg - A hold

 

A Te lapod a Hold. A Hold, ami a sokoldalúságodat, az intuitív természetedet, a kreativitásodat, ötleteidet és a fantáziavilágodat jelképezi. Ugyanakkor a megtévesztés és illúziók lapja is. Márpedig erről fog szólni a nyarad, hogy véget vess a magaddal és másokkal kapcsolatos illúzióidnak, hogy legyőzd őket és végre meglásd az igazat. Az év meghatározó momentuma főként az lesz, hogy önmagadat keresed és természetesen meg is fogod találni, amit egy nagy átalakulás fog követni.

Ugyanakkor a Hold kártyája a sötétségbe és az éjszakába, a lélek titokzatos világaiba vezet, megmutatva sejtéseinket, vágyainkat, álmainkat. A Hold fényes oldala a romantikus álmodozást, élénk fantáziát és erősen fejlett érzékenységet jelöli. A sötét oldal pedig a lélek mélységeit, mint amilyen a félelmeink, bizonytalanságunk, sötét sejtéseink, a láthatatlan világtól való iszonyatot jelenti. Mind a két oldalában lesz részed bőven jövőre és megtapasztalhatod őket!

 

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL