Howlit

 

Ha ezt a követ választottad, az azt jelenti, hogy mostanában gyakran kapsz üzeneteket az Égiektől - álmok, ismétlődő számok és víziók formájában. Egy bizonyos irányba akarnak terelni, és neked fel kell ismerned, és hallgatnod kell az ösztöneidre, hiszen ez a siker kulcsa.

Ha alvásproblémáid vannak, az lehet, hogy azért van, mert figyelmen kívül hagysz valakit, valamit, vagy valamilyen helyzetet. Ha felismered és követed az utat, akkor egyfajta lelki fejlődés fog bekövetkezni az életedben. Soha ne feledd: nem vagy egyedül az utadon. A Howlit egy üzenet a szellemvilágból, amely azt akarja közölni veled, hogy egy új út vár rád, melynek köszönhetően olyan szintekre fogsz lépni, amit eddig elképzelni sem tudtál. Csak annyit kell tenned, hogy hiszel benne. A Howlit szerencsét hoz azok számára is, akik gyermeket szeretnének vagy már terhesek. Ez az egészséges gyermek előjele.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL