Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Ibolya - Empátia

 

Érzékeny és zárkózott, ugyanakkor végtelenül rokonszenves ember vagy. Nem vagy egyszerű eset, sőt, úgy is fogalmazhatnánk, hogy kissé bonyolult a személyiséged, és időbe telik, mire az emberek kiismernek, de egy biztos: megéri! A stílusod általában rendkívül visszafogott, de ízléses és csendesen elegáns. Szereted a finom színeket, és a puha anyagokat, amelyek jó érzést keltenek benned, amikor a bőrödhöz érnek. A benned rejlő empátia kapcsán bizony gyakran többet vállalsz, mint amennyit a környezeted megérdemel tőled, és ez az, ami időnként holtpontra juttat! Tudatosítsd magadban, hogy nem te vagy az, akinek mindenki problémáját meg kell oldania. Ha nem veszed észre, kik azok, akik csak kihasználnak, nem marad erőd segíteni azoknak, akiknek te vagy az egyetlen reménye.


Ha lelki válságban vagy, ez a kép lebegjen a szemed előtt: Egy titkos kert naplementekor; apró virágok nyílnak a mohos téglafal tövében.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL