Kanyargó patak

 

Ha a kanyargó patakot választottad, az arra utal, hogy átgondolt, figyelmes és kíváncsi személyiség vagy, aki mindig a válaszokra szomjazik. Nagy örömödet leled a tanulásban és az új dolgok megtapasztalásában, és bár szeretsz új emberekkel megismerkedni, mégis akkor vagy a legboldogabb, ha egyedül lehetsz a saját gondolataiddal. Szereted felfedezni magad körül, szorosan kötődsz a természethez és a Földhöz, vonzod az állatokat, és ők is szeretnek a közeledben lenni. Mivel határtalan nyugalmat és melegséget sugárzol, a barátaid mindig jól érzik magukat a társaságodban, és ha egy váll kell, ahol kisírhatják magukat, biztos, hogy hozzád fordulnak. Megbecsülöd a kapcsolataidat és rendkívül érzelmes vagy. Nagy gondot fordítasz a vagyonod és az otthonod rendben tartására, és mindent teljes odaadással végzel.

A kanyargó patak az elmélkedés, a haladás és a változás jelképe – így hamarosan olyan lehetőség tárul eléd, amivel bővül a látóköröd, eddig nem látott módon. Talán egy utazás, vagy egy új barátság kezdete, netán egy váratlan lehetőség - nem számít, milyen formában érkezik, az életed gyökeresen jobbra fordul. Fogadd el a tőled telhető legnagyobb szeretettel!

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL