Zöld és kék csíkok

 

Ha a zöld és kék csíkos mintát választottad, akkor figyelmes ember vagy, aki sosem hagy figyelmen kívül semmit. Gyakran előbb figyelsz, és aztán beszélsz, sokszor felrázod a világot magad körül. Empatikus vagy és könnyen ráhangolódsz másokra, és könnyen zárkózol be a filmek és könyvek világába. Nagyon együtt érző lélek vagy, aki nehezen viseli, ha mások szenvednek a fájdalomtól. A mély érzéseid és az érzékenységed miatt az emberek gyakran fordulnak hozzád segítségért. Győződj meg arról, hogy nem vetted-e át túlságosan mások érzéseit, mert könnyen azok beszippanthatnak. Ilyenkor lépj vissza és meditálj.

A kék és zöld csíkok a vitalitást szimbolizálják, a nyugalmat és az egészséget – új életszakasz kezdődik a számodra. Tele izgalmas kihívásokkal és változásokkal, és ez az új fejezet segít fejlődni. Lehet, hogy most kissé nyugtalan vagy, de csak sodródj az árral.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL