Bak - Özvegyasszony/ Özvegy férfi

 

A Özvegyasszony jelentése: Olyan asszonyt jelöl, aki idősebb, vagy magányos, vagy egyedülálló. Érett, intellektuális ember, aki már élettapasztalata miatt is bölcs meglátásai lehetnek. Személyjelölő lap.

Az Özvegy férfi jelentése ugyanez, csak férfi személyt jelöl.

Egy spirituális utazásra szólít fel ez a lap. Ne ess pánikba, nem arra utal, hogy hamarosan megözvegyülsz. Bár valóban utal egy kicsit a magányra, de spirituális értelemben. Ebben az évben jobban magadba fordulsz és a belső világod felé. Ez kell ahhoz, hogy megismerd magad, rájöjj mi az életcélod és mit akarsz, mert ezek által leszel képes megvalósítani önmagadat. A belső utazásod során nem csak válaszokat találsz, de meglelheted a bölcsességedet és a megvilágosodást is. Ezek pedig mind-mind előnyödre válnak majd a hétköznapokban és a kapcsolataidban. De ügyelj arra, hogy ne zárkózz el túlságosan a külvilág elől!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL