Szűz - Pénz

 

A lap jelentése: Pénz, anyagi javulás, a meglévő lehetőségek kiaknázása. Vagyon, gazdagság, termelékenység, anyagi gyarapodás, banki ügyletek, hitelek, kereskedelem, szolgáltatások, olyan pénzforrások megjelenése, melyek eddig ismeretlenek voltak számunkra. Ajándékok, a szeretet alsóbbrendű aspektusa, életenergia, mozgatóerő, értékmérő.

Szinte már magától értetődőnek tűnik ezek alapján. hogy idén beköszönt életedbe a bőség és a jólét. Ha nem is kifejezetten azért, mert nyersz a lottón, hát akkor egy sikeres projekt vagy ingatlan eladása után, esetleg egy jobb munka kapcsán jutsz több pénzhez. A sors legalábbis megadja neked az eszközöket, amivel valóra válthatod a vágyaidat és elérheted őket. Kemény munka árán, de megteremtheted magadnak és szeretteidnek az anyagi biztonságot és élvezetitek azt, amiért megdolgoztál. Hamarosan az anyagiak tekintetében stabil időszak köszönt be az életedbe.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL